Παπούτσια τέννις

Τα παπούτσια του τέννις είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού του αθλητή του τέννις. Το τέννις βασίζεται στην ταχύτητα οπότε τα παπούτσια πρέπει να βοηθάνε τον παίκτη σε αυτή την παράμετρο. Το τέννις είναι επίσης εκρηκτικό με πολλές αλλαγές κατεύθυνσης, έτσι τα παπούτσια παίζουν σημαντικό ρόλο στο πως υποστηρίζουν το πόδι του αθλητή.

Τα παπούτσια του τέννις κατασκευάζονται συνήθως για συγκεκριμένα γήπεδα. Υπάρχουν παπούτσια τέννις για χωμάτινα γήπεδα, για γήπεδα τέννις με χορτάρι αλλά και για τις συνήθεις σκληρές επιφάνειες. Υπάρχουν βέβαια και τα παπούτσια του τέννις για όλα τα είδη γηπέδων.

Όταν διαλέγουμε παπούτσια για το τέννις προσέχουμε γενικά ότι προσέχουμε γενικά για τα αθλητικά παπούτσια. Το σημαντικότερο είναι να επιλέγουμε το νούμερο με ακρίβεια, καθώς με λάθος νούμερο θα πληγώσουμε το πόδι μας και δεν θα έχουμε την απαραίτητη σταθερότητα που χρειάζεται η εκρηκτικότητα στο τέννις. Σημαντικό επίσης είναι για να επιλέξουμε το σωστό νούμερο είναι να δοκιμάζουμε τα παπούτσια του τέννις με τις κάλτσες που φοράμε συνήθως.

ΤΕΝΝΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΑΡΧΙΚΗ - ΤΕΝΝΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΤΕΝΝΙΣ ΝΕΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ